A Társ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A Társ

A játék mely társad a magányban

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Segítség elakadtam

Go down 
+18
Calyban
Joco
Legnehezebbrejtvény
danix17
LDani
zsoo13
krisz1234
xtvman
darkgabi26
MaxtheVolp
Trtr
hegi222
Barbi94
BioCheska
mggabi
ceresz
dottris
Leila
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
SzerzőÜzenet
Kusukichan
Vendég

Segítség elakadtam - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeKedd Márc. 02, 2021 9:09 am

Megtaláltam az előző oldalon. Azért köszönöm.
Vissza az elejére Go down
Leila
Admin
Leila

Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeKedd Márc. 02, 2021 5:38 pm

erre már válaszoltunk korábban itt:
https://tars.hungarianforum.com/t7p75-segitseg-elakadtam
Balról jobbra a tábla előtt:
Bal szélső 3 enter, középső két enter, jobb szélső szintén 3 enter!
Mindig egy halk csilingelő hangot fogsz hallani.
Ha megvan, akkor beszélj újra a sráccal és ennyi!
Az a lényeg hogy mindegyiknél pontosan csináld.
https://tars.hungarianforum.com
ceresz

ceresz

Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Márc. 03, 2021 8:06 pm

Kusukichan írta:
Megtaláltam az előző oldalon. Azért köszönöm.
Rendben, viszont ami a csalást illeti, és az oldalakon lévő mocskolódást, csak pár szóban:
Az adott dolog csupán a játék elején a kezdő boltokban van!
A fejezet előrehaladtával nem lehet vissza térni oda. Vagyis a játék abszolút legelején a lv 20 + 60 ezer gold, talán valóban össze szedhető játszással is, ha közel 2 évig! tolod megállás nélkül a szintezést, ami eléggé irreális.
GazsiHUN
Vendég

TémanyitásTárgy: Secret room   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimePént. Május 14, 2021 8:52 pm

Sziasztok. A piramis után elteleportálok egy helyre amit úgy hívnak hogy secret room. Ott 4 kapcsolót kell meghúzni ugye, de egyszerűen nem találom a 4.-et.
Leila
Admin
Leila

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimePént. Május 14, 2021 10:55 pm

A számláló elindítása utáni sorrend:

https://kepkuldes.com/image/9RvUhR
xzz

Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2021 1:28 pm

Hallo, szeretném a segitségeteket kérni mivel Leila folyamatosan kikosaraz és képtelen vagyok öt elvenni.Nem tudok a jo vàlaszokra ràjönni, ha beleszakadok sem. Màr elkezdetem az elejéröl ujra, hitem szerint felirtam mindent, végigolvastam a chatet és a legujabb verzio van meg, innen töltöttem. Nàlam csak 2 Karakter vàlasza végén van pont.
A jàték zseniàlis, csak kicsit késön akadtam rà. Very Happy
Elöre is köszönöm a segitséget!
ceresz

ceresz

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2021 3:12 pm

Szia!
A dicséretet köszönjük szépen, ellenben ezt a kérdést már megválaszoltuk korábban is:
A helyes válaszok:

Spoiler:

Sok sikert!
xzz

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2021 3:32 pm

Köszönöm szépen a gyors vàlaszt!
Kis Péter
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Jan. 05, 2022 2:44 am

Sziasztok. PLS help me. Leilat kéne a hálóba pontosabban a hálóhoz vinni hogy feladja a kérdéseket. Már mindenkivel beszéltem vagy 40szer. Az egész faluban végig csapkodtam enterrel még Leilaék házát is. De egyszerűen semmi nem történik. A legfrisseb verzió van még ezt csak úgy ide biggyesztem. 😁😁
Leila
Admin
Leila

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Jan. 05, 2022 8:34 am

A szobájában kell: kinézned az ablakon, játszatni vele mindegy milyen zenét, megnézni a kandallót, az ágynál amikor kérdezi hogy aludjunk, azt válaszolni hogy még nem, majd az asztalnál hogy szereti a virágokat, össze szedned neki a virágcsokrot a pac-man szerű  pályán! Ezek után már viheted a szobába!
kispipi12@gmail.com
Vendég

TémanyitásTárgy: 20040810   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimePént. Nov. 25, 2022 4:02 am

Nem tudom letőlteni 2 napos probálkozás után sem telefonra szeretnén ezt.
kispipi12@gmail.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimePént. Nov. 25, 2022 9:09 am

Kérem valaki?Segít?
ceresz

ceresz

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeVas. Nov. 27, 2022 5:13 am

telefonon nem megy
exel00112

Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 20, 2023 10:41 pm

kispipi12@gmail.com írta:
Kérem valaki?Segít?

Hali. Lehet telefonon is játszani. Le írom hogyan.
Először is kell a joyplay nevü alkalmazás. Utána gépről rá kell másolni telefonra a játék fájljait. Onnantól a joyplayben ki kell keresni az indító fájlt ''társ.exe'' hozzáadni és máris kész. 😁😁 Remélem ez igy érthető. 😄😄 Remélem segítettem ezzel ojan nosztalgiázóknak mint jómagam.😎😎Üdv exel. Ui ha kell igény esetén kèpekel is illusztrálom hogy kell 😊
Leila
Admin
Leila

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimePént. Ápr. 21, 2023 7:39 am

Köszi, mondjuk a mai telcsik elég modernek ahhoz hogy már helyettesítsék lassan a pc t is.
juhi

Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeVas. Ápr. 23, 2023 3:12 pm

Hali! elakadtam az elején. Először mentem ki a kezdő városból, és megvártam az éjszakát. Megfogtam egy szellemet. Az első kört megoldottam, a szellemeket is legyőztem, de a harmadik matek feladatot nem értem. "Gondoltam egy számra. A felénél egyel nagyobb szám háromszorosa, tízzel nagyobb, mint a gondolt szám, nyolccal kisebb szám kétszerese. Melyik számra gondoltam?". Lehet, hogy rosszul van megfogalmazva. A harmadik kör után is lesz még feladat? 4, 5 ,6-odik kör?

3x/2+1=2(x-nyolc)+x+10
Ezt rendezve és egyszerűsítve: x=14

Előre is köszönöm a választ.
Leila
Admin
Leila

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeVas. Ápr. 23, 2023 4:53 pm

18
juhi

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeVas. Ápr. 23, 2023 8:28 pm

Hali! elakadtam megint. A meghívót szeretném kivenni a szekrényből, de jelszó kell hozzá. Az egyik részét már megszereztem, de a másik felét nem találom. A disco-ban kell keresni, de egyik szinten sem találom.

Előre is köszönöm a választ.
Leila
Admin
Leila

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeVas. Ápr. 23, 2023 9:41 pm

536184

A 184 et a templomban találod ha adakoztál a nővérnek, az 536 ot a diszkó felső szintjén bal oldalt a kis ládában, miután nyertél ellene kő papír ollóban!
juhi

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeVas. Ápr. 23, 2023 9:44 pm

Köszönöm.
Istvanka

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeKedd Júl. 09, 2024 9:42 am

Sziasztok! Segítséget kérnék, mert elakadtam. Végigtoltam a piramist, utána a secret roomot is. Megtaláltam Leilát az erdőben.Elvittem a piramisban talált cuccot Leila apjának, ő meg odaadta az egyik őrnek hogy pusztítsa el. ÉS itt akadtam el. Körbejártam már mindent és mindenkit, de nem tudom hogy hova tovább.
Leila
Admin
Leila

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeKedd Júl. 09, 2024 1:03 pm

Leila szobájába, és aludjatok egyet, és szeretkezzetek a hálóban...

Istvanka likes this post

Istvanka

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeKedd Júl. 09, 2024 1:09 pm

Köszi szépen a gyors segítséget. A szexitime már megvolt, csak nem aludtunk a másik ágyon. Most már esik a hó, szóval biztos jó úton járok.😃
Leila
Admin
Leila

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitimeKedd Júl. 09, 2024 1:37 pm

Szívesen, de egyébként már fent van a végigjátszás is róla:
https://www.youtube.com/watch?v=PTYEp23KMSs
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Segítség elakadtam   Segítség elakadtam - Page 9 I_icon_minitime

Segítség elakadtam
Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Engedélyek ebben a fórumban:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A Társ :: Társalgó-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: