| Segítség elakadtam | |
|
+17Joco Legnehezebbrejtvény danix17 LDani zsoo13 krisz1234 xtvman darkgabi26 MaxtheVolp Trtr hegi222 Barbi94 BioCheska mggabi ceresz dottris Leila 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kusukichan Vendég
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Kedd Márc. 02, 2021 9:09 am | |
| Megtaláltam az előző oldalon. Azért köszönöm. |
|
 | |
Leila Admin

Hozzászólások száma : 97 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 25 Tartózkodási hely : Miskolc
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Kedd Márc. 02, 2021 5:38 pm | |
| erre már válaszoltunk korábban itt: https://tars.hungarianforum.com/t7p75-segitseg-elakadtamBalról jobbra a tábla előtt: Bal szélső 3 enter, középső két enter, jobb szélső szintén 3 enter! Mindig egy halk csilingelő hangot fogsz hallani. Ha megvan, akkor beszélj újra a sráccal és ennyi! Az a lényeg hogy mindegyiknél pontosan csináld. | |
|
 | |
ceresz

Hozzászólások száma : 67 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 35
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szer. Márc. 03, 2021 8:06 pm | |
| - Kusukichan írta:
- Megtaláltam az előző oldalon. Azért köszönöm.
Rendben, viszont ami a csalást illeti, és az oldalakon lévő mocskolódást, csak pár szóban: Az adott dolog csupán a játék elején a kezdő boltokban van! A fejezet előrehaladtával nem lehet vissza térni oda. Vagyis a játék abszolút legelején a lv 20 + 60 ezer gold, talán valóban össze szedhető játszással is, ha közel 2 évig! tolod megállás nélkül a szintezést, ami eléggé irreális. | |
|
 | |
GazsiHUN Vendég
 | Tárgy: Secret room Pént. Május 14, 2021 8:52 pm | |
| Sziasztok. A piramis után elteleportálok egy helyre amit úgy hívnak hogy secret room. Ott 4 kapcsolót kell meghúzni ugye, de egyszerűen nem találom a 4.-et. |
|
 | |
Leila Admin

Hozzászólások száma : 97 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 25 Tartózkodási hely : Miskolc
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Pént. Május 14, 2021 10:55 pm | |
| | |
|
 | |
xzz
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2021. Aug. 21.
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szomb. Aug. 21, 2021 1:28 pm | |
| Hallo, szeretném a segitségeteket kérni mivel Leila folyamatosan kikosaraz és képtelen vagyok öt elvenni.Nem tudok a jo vàlaszokra ràjönni, ha beleszakadok sem. Màr elkezdetem az elejéröl ujra, hitem szerint felirtam mindent, végigolvastam a chatet és a legujabb verzio van meg, innen töltöttem. Nàlam csak 2 Karakter vàlasza végén van pont. A jàték zseniàlis, csak kicsit késön akadtam rà.  Elöre is köszönöm a segitséget! | |
|
 | |
ceresz

| Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szomb. Aug. 21, 2021 3:12 pm | |
| Szia! A dicséretet köszönjük szépen, ellenben ezt a kérdést már megválaszoltuk korábban is: A helyes válaszok: - Spoiler:
Leila Anyukája: Ez nem biztos Titokzatos nő/harc oktató/: A házasság néha lemondással jár Kocsma előtti lány: Már kezdetben ezt éreztük Temetőnél a gyászoló nő: Kifejezem vele hogy őt szeretem Nővér a templomnál: Ez csak rajtunk múlik Börtön őr: Egymás hibáinak elfogadása Leila Apukája: Efelől nyugodt lehet Ingely Anyukája: Ez majd kiderül menet közbe Polgármester: Egy picit izgulok Leányzó: Jó társak lennénk
Sok sikert! | |
|
 | |
xzz
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2021. Aug. 21.
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szomb. Aug. 21, 2021 3:32 pm | |
| Köszönöm szépen a gyors vàlaszt!
| |
|
 | |
Kis Péter Vendég
 | |
 | |
Leila Admin

| Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szer. Jan. 05, 2022 8:34 am | |
| A szobájában kell: kinézned az ablakon, játszatni vele mindegy milyen zenét, megnézni a kandallót, az ágynál amikor kérdezi hogy aludjunk, azt válaszolni hogy még nem, majd az asztalnál hogy szereti a virágokat, össze szedned neki a virágcsokrot a pac-man szerű pályán! Ezek után már viheted a szobába! | |
|
 | |
kispipi12@gmail.com Vendég
 | Tárgy: 20040810 Pént. Nov. 25, 2022 4:02 am | |
| Nem tudom letőlteni 2 napos probálkozás után sem telefonra szeretnén ezt.
|
|
 | |
kispipi12@gmail.com Vendég
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Pént. Nov. 25, 2022 9:09 am | |
| |
|
 | |
ceresz

| Tárgy: Re: Segítség elakadtam Vas. Nov. 27, 2022 5:13 am | |
| | |
|
 | |
exel00112
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2018. May. 19. Age : 27 Tartózkodási hely : vecsés
 | |
 | |
Leila Admin

| Tárgy: Re: Segítség elakadtam Pént. Ápr. 21, 2023 7:39 am | |
| Köszi, mondjuk a mai telcsik elég modernek ahhoz hogy már helyettesítsék lassan a pc t is.
| |
|
 | |
juhi
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2023. Apr. 23.
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Vas. Ápr. 23, 2023 3:12 pm | |
| Hali! elakadtam az elején. Először mentem ki a kezdő városból, és megvártam az éjszakát. Megfogtam egy szellemet. Az első kört megoldottam, a szellemeket is legyőztem, de a harmadik matek feladatot nem értem. "Gondoltam egy számra. A felénél egyel nagyobb szám háromszorosa, tízzel nagyobb, mint a gondolt szám, nyolccal kisebb szám kétszerese. Melyik számra gondoltam?". Lehet, hogy rosszul van megfogalmazva. A harmadik kör után is lesz még feladat? 4, 5 ,6-odik kör?
3x/2+1=2(x-nyolc)+x+10 Ezt rendezve és egyszerűsítve: x=14
Előre is köszönöm a választ. | |
|
 | |
Leila Admin

| Tárgy: Re: Segítség elakadtam Vas. Ápr. 23, 2023 4:53 pm | |
| | |
|
 | |
juhi
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Vas. Ápr. 23, 2023 8:28 pm | |
| Hali! elakadtam megint. A meghívót szeretném kivenni a szekrényből, de jelszó kell hozzá. Az egyik részét már megszereztem, de a másik felét nem találom. A disco-ban kell keresni, de egyik szinten sem találom.
Előre is köszönöm a választ. | |
|
 | |
Leila Admin

| Tárgy: Re: Segítség elakadtam Vas. Ápr. 23, 2023 9:41 pm | |
| 536184
A 184 et a templomban találod ha adakoztál a nővérnek, az 536 ot a diszkó felső szintjén bal oldalt a kis ládában, miután nyertél ellene kő papír ollóban! | |
|
 | |
juhi
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam Vas. Ápr. 23, 2023 9:44 pm | |
| | |
|
 | |
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Segítség elakadtam  | |
| |
|
 | |
| Segítség elakadtam | |
|