erre már válaszoltunk korábban itt: https://tars.hungarianforum.com/t7p75-segitseg-elakadtam Balról jobbra a tábla előtt: Bal szélső 3 enter, középső két enter, jobb szélső szintén 3 enter! Mindig egy halk csilingelő hangot fogsz hallani. Ha megvan, akkor beszélj újra a sráccal és ennyi! Az a lényeg hogy mindegyiknél pontosan csináld.
ceresz
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 36
Rendben, viszont ami a csalást illeti, és az oldalakon lévő mocskolódást, csak pár szóban: Az adott dolog csupán a játék elején a kezdő boltokban van! A fejezet előrehaladtával nem lehet vissza térni oda. Vagyis a játék abszolút legelején a lv 20 + 60 ezer gold, talán valóban össze szedhető játszással is, ha közel 2 évig! tolod megállás nélkül a szintezést, ami eléggé irreális.
GazsiHUN Vendég
Tárgy: Secret room Pént. Május 14, 2021 8:52 pm
Sziasztok. A piramis után elteleportálok egy helyre amit úgy hívnak hogy secret room. Ott 4 kapcsolót kell meghúzni ugye, de egyszerűen nem találom a 4.-et.
Leila Admin
Hozzászólások száma : 99 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 26 Tartózkodási hely : Miskolc
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Pént. Május 14, 2021 10:55 pm
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2021. Aug. 21.
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szomb. Aug. 21, 2021 1:28 pm
Hallo, szeretném a segitségeteket kérni mivel Leila folyamatosan kikosaraz és képtelen vagyok öt elvenni.Nem tudok a jo vàlaszokra ràjönni, ha beleszakadok sem. Màr elkezdetem az elejéröl ujra, hitem szerint felirtam mindent, végigolvastam a chatet és a legujabb verzio van meg, innen töltöttem. Nàlam csak 2 Karakter vàlasza végén van pont. A jàték zseniàlis, csak kicsit késön akadtam rà. Elöre is köszönöm a segitséget!
ceresz
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szomb. Aug. 21, 2021 3:12 pm
Szia! A dicséretet köszönjük szépen, ellenben ezt a kérdést már megválaszoltuk korábban is: A helyes válaszok:
Spoiler:
Leila Anyukája: Ez nem biztos Titokzatos nő/harc oktató/: A házasság néha lemondással jár Kocsma előtti lány: Már kezdetben ezt éreztük Temetőnél a gyászoló nő: Kifejezem vele hogy őt szeretem Nővér a templomnál: Ez csak rajtunk múlik Börtön őr: Egymás hibáinak elfogadása Leila Apukája: Efelől nyugodt lehet Ingely Anyukája: Ez majd kiderül menet közbe Polgármester: Egy picit izgulok Leányzó: Jó társak lennénk
Sok sikert!
xzz
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2021. Aug. 21.
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szomb. Aug. 21, 2021 3:32 pm
Köszönöm szépen a gyors vàlaszt!
Kis Péter Vendég
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szer. Jan. 05, 2022 2:44 am
Sziasztok. PLS help me. Leilat kéne a hálóba pontosabban a hálóhoz vinni hogy feladja a kérdéseket. Már mindenkivel beszéltem vagy 40szer. Az egész faluban végig csapkodtam enterrel még Leilaék házát is. De egyszerűen semmi nem történik. A legfrisseb verzió van még ezt csak úgy ide biggyesztem.
Leila Admin
Hozzászólások száma : 99 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 26 Tartózkodási hely : Miskolc
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Szer. Jan. 05, 2022 8:34 am
A szobájában kell: kinézned az ablakon, játszatni vele mindegy milyen zenét, megnézni a kandallót, az ágynál amikor kérdezi hogy aludjunk, azt válaszolni hogy még nem, majd az asztalnál hogy szereti a virágokat, össze szedned neki a virágcsokrot a pac-man szerű pályán! Ezek után már viheted a szobába!
kispipi12@gmail.com Vendég
Tárgy: 20040810 Pént. Nov. 25, 2022 4:02 am
Nem tudom letőlteni 2 napos probálkozás után sem telefonra szeretnén ezt.
kispipi12@gmail.com Vendég
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Pént. Nov. 25, 2022 9:09 am
Kérem valaki?Segít?
ceresz
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Vas. Nov. 27, 2022 5:13 am
telefonon nem megy
exel00112
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2018. May. 19. Age : 28 Tartózkodási hely : vecsés
Hali. Lehet telefonon is játszani. Le írom hogyan. Először is kell a joyplay nevü alkalmazás. Utána gépről rá kell másolni telefonra a játék fájljait. Onnantól a joyplayben ki kell keresni az indító fájlt ''társ.exe'' hozzáadni és máris kész. Remélem ez igy érthető. Remélem segítettem ezzel ojan nosztalgiázóknak mint jómagam.Üdv exel. Ui ha kell igény esetén kèpekel is illusztrálom hogy kell
Leila Admin
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Pént. Ápr. 21, 2023 7:39 am
Köszi, mondjuk a mai telcsik elég modernek ahhoz hogy már helyettesítsék lassan a pc t is.
juhi
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2023. Apr. 23.
Hali! elakadtam az elején. Először mentem ki a kezdő városból, és megvártam az éjszakát. Megfogtam egy szellemet. Az első kört megoldottam, a szellemeket is legyőztem, de a harmadik matek feladatot nem értem. "Gondoltam egy számra. A felénél egyel nagyobb szám háromszorosa, tízzel nagyobb, mint a gondolt szám, nyolccal kisebb szám kétszerese. Melyik számra gondoltam?". Lehet, hogy rosszul van megfogalmazva. A harmadik kör után is lesz még feladat? 4, 5 ,6-odik kör?
3x/2+1=2(x-nyolc)+x+10 Ezt rendezve és egyszerűsítve: x=14
Előre is köszönöm a választ.
Leila Admin
Hali! elakadtam megint. A meghívót szeretném kivenni a szekrényből, de jelszó kell hozzá. Az egyik részét már megszereztem, de a másik felét nem találom. A disco-ban kell keresni, de egyik szinten sem találom.
Előre is köszönöm a választ.
Leila Admin
A 184 et a templomban találod ha adakoztál a nővérnek, az 536 ot a diszkó felső szintjén bal oldalt a kis ládában, miután nyertél ellene kő papír ollóban!
juhi
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2023. Apr. 23.
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2024. Jul. 06.
Tárgy: Re: Segítség elakadtam Kedd Júl. 09, 2024 9:42 am
Sziasztok! Segítséget kérnék, mert elakadtam. Végigtoltam a piramist, utána a secret roomot is. Megtaláltam Leilát az erdőben.Elvittem a piramisban talált cuccot Leila apjának, ő meg odaadta az egyik őrnek hogy pusztítsa el. ÉS itt akadtam el. Körbejártam már mindent és mindenkit, de nem tudom hogy hova tovább.
Leila Admin