Leila Admin

Hozzászólások száma : 97 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 25 Tartózkodási hely : Miskolc
 | Tárgy: Üdvözlűnk a fórumon Pént. Okt. 28, 2016 5:41 pm | |
| Üdvözlünk a Társ nevű játék fórumán. Ezen az oldalon megtalálsz minden hasznos információt a játékkal kapcsolatban. A fórum bárki számára nyitott, kötetlen, viszont a játék részlegben, próbáljunk lehetőleg a játékra szorítkozni, egyéb témára használjátok a társalgót. Regisztráltként használhatjátok a chatet is. | |
|
dottris
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2017. Jan. 20.
 | Tárgy: Re: Üdvözlűnk a fórumon Vas. Jan. 22, 2017 6:38 pm | |
| Szomorúan tapasztaltam, hogy kb. minden rpg makeres fórum/oldal kihalt mostanra. Szerintem a ti csapatotok az egyetlen, aki aktívan dolgozik is valamin jelenleg és a még elérhető inaktívakból sincsen túl sok. Bár gondolom, nem is dúskáltok a letöltésszámban sem. Nem tudom, terveztek-e valamit a jövőre vagy befejezitek ezt a játékot és azzal le is zárjátok ezt a korszakot, de ha gondoljátok, kialakíthatnátok valamiféle adatbázist közzétéve a régi makeres játékokat. Nekem megvan pár, ami már netről teljesen elérhetetlen, gondolom nektek is akad pár darab, és jelenleg ténylegesen nulla konkurencia fenyegetné az oldalt  | |
|
Leila Admin

Hozzászólások száma : 97 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 25 Tartózkodási hely : Miskolc
 | Tárgy: Re: Üdvözlűnk a fórumon Vas. Jan. 22, 2017 8:45 pm | |
| Háát ilyenen nem igen filóztunk, de ezt az interjús részben ha jól emlékszem kifejtettük, de sosem lehet igazából tudni. A moondragon.hu n elvileg letöltötték páran már, még írtak is páran némi vissza jelzést is. Ha jól számoltuk már közel 100 an azért kijátszották már, a próba verziókkal együtt.
| |
|
WhyTheFly

Hozzászólások száma : 4 Join date : 2017. Jan. 24.
 | Tárgy: Re: Üdvözlűnk a fórumon Kedd Jan. 24, 2017 10:45 pm | |
| Üdv mindenkinek! Hibát találtam a játékban, hol tudom jelenteni? Van ilyen topik? | |
|
ceresz

Hozzászólások száma : 67 Join date : 2016. Oct. 28. Age : 35
 | |
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Üdvözlűnk a fórumon  | |
| |
|